Tekst

Oosterhout
Momenteel wordt er gewerkt aan het warmtenet in Oosterhout waarbij een onderdeel van de hoofdleiding vervangen moet worden. Tijdens de vervanging wordt er door middel van een bypassleiding warmte geleverd aan de achterliggende onderstations. Mogelijk vindt er een korte warmteonderbreking plaats bij het inbedrijf nemen van de bypassleiding. Mocht dan zo zijn dan ontvang je bericht van ons. Onze excuses voor het ongemak. 

Sittard Hoogveld
Er wordt preventief onderhoud verricht aan onze ondergrondse warmteleidingen in Sittard. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid en de veiligheid van ons netwerk op peil te houden. Hierdoor is er op diverse plaatsen enige overlast door graafwerkzaamheden. Onze excuses voor het ongemak.

Maastricht Noord-West Entree
Momenteel wordt er preventief onderhoud verricht aan onze ondergrondse warmteleidingen in Maastricht. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid en de veiligheid van ons netwerk op peil te houden. Hierdoor is er op diverse plaatsen enige overlast door graafwerkzaamheden. Onze excuses voor het ongemak.

Tilburg
Momenteel wordt er preventief onderhoud verricht aan onze ondergrondse warmteleidingen in Tilburg. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid en de veiligheid van ons netwerk op peil te houden. Hierdoor is er op diverse plaatsen enige overlast door graafwerkzaamheden. Onze excuses voor het ongemak.

Wielevenweg/ Dongenseweg
Er is een lekkage gemeld. De werkzaamheden worden opgepakt. 

Brummenweg
Er zijn werkzaamheden aan de warmteleiding.

Breda
Haagse Beemden
Er vinden werkzaamheden plaats aan de warmteleiding.

Put Moerlakenbrug
Er vinden werkzaamheden plaats.

Antwerpenstraat 148
Er zijn werkzaamheden aan het warmtenet. 

Kaprijkestraat 5
Er zijn werkzaamheden aan het warmtenet. 

Lieferingestraat 1
Er zijn werkzaamheden aan het warmtenet. 

Middenerf t.h.v. nummer 16
De afsluiters worden opgegraven en vervangen.

Waterweegbree 16
Er is een lekkkage aan de aansluitleidingen. De werkzaamheden zijn gestart. 

Middenerf 39 en 50
Er is een lekkage. De werkzaamheden zijn opgestart.

Weten waar in Breda wegafsluitingen zijn door bijvoorbeeld werkzaamheden? Deze website heeft ze voor je op een rijtje gezet.