Tekst

Oosterhout
Momenteel wordt er gewerkt aan het warmtenet in Oosterhout waarbij een onderdeel van de hoofdleiding vervangen moet worden. Tijdens de vervanging wordt er door middel van een bypassleiding warmte geleverd aan de achterliggende onderstations. Mogelijk vindt er een korte warmteonderbreking plaats bij het inbedrijf nemen van de bypassleiding. Mocht dan zo zijn dan ontvang je bericht van ons. Onze excuses voor het ongemak. 

Sittard Hoogveld
Er wordt preventief onderhoud verricht aan onze ondergrondse warmteleidingen in Sittard. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid en de veiligheid van ons netwerk op peil te houden. Hierdoor is er op diverse plaatsen enige overlast door graafwerkzaamheden. Onze excuses voor het ongemak.
 

Maastricht Noord-West Entree
Momenteel wordt er preventief onderhoud verricht aan onze ondergrondse warmteleidingen in Maastricht. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid en de veiligheid van ons netwerk op peil te houden. Hierdoor is er op diverse plaatsen enige overlast door graafwerkzaamheden. Onze excuses voor het ongemak.

Tilburg
Momenteel wordt er preventief onderhoud verricht aan onze ondergrondse warmteleidingen in Tilburg. Deze werkzaamheden zijn noodzakelijk om de betrouwbaarheid en de veiligheid van ons netwerk op peil te houden. Hierdoor is er op diverse plaatsen enige overlast door graafwerkzaamheden. Onze excuses voor het ongemak.

Breda
Haagse Beemden (Retourleiding)
Er is een lekkage gemeld. De werkzaamheden zijn gestart. De Werkputten, Peerdsbroek en Schapenpad worden afgezet met bouwhekken i.v.m. de werkzaamheden. Op donderdag 2 maart start de proef met glasvezel om de lekkage op te sporen. De proef is succesvol gebleken. Er is opnieuw gestart met graafwerkzaamheden om de lekkage op te sporen. De leiding is mogelijk verwrongen, er wordt een planning gemaakt voor de reparatie.

Maaibeemd 94 
Werkzaamheden worden opgepakt. 

Loopakker 9
Er is een lekkage gemeld. De werkzaamheden worden opgepakt om de lekkage op te sporen. De reparatie vindt op 19 september plaats.

Scherpenakker
De werkzaamheden starten zodra de werkzaamheden aan de loopakker zijn afgerond i.v.m. het verkeersplan.

Kaprijkestraat 5
Er is een lekkage gemeld. De werkzaamheden worden opgepakt.

Hobokenstraat
Er is een lekkage gemeld. De werkzaamheden zijn opgepakt een lekbeugel is geplaatst. 

Asterdkraag 72
Er is een lekkage gemeld. De werkzaamheden zijn gestart. 

Haagse Beemden
Er vinden werkzaamheden plaats aan de warmteleiding.

Roeselarestraat/Groendijk
Er is een lekkage gemeld, deze bevindt zich in het grasveld. De werkzaamheden zijn gestart. Vanaf 2 oktober is het verkeersplan van kracht en worden de werkzaamheden verder afgerond.

Weten waar in Breda wegafsluitingen zijn door bijvoorbeeld werkzaamheden? Deze website heeft ze voor je op een rijtje gezet.

Wat vind jij van Werkzaamheden in jouw buurt?

Wat vind jij van Werkzaamheden in jouw buurt?

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster