Tekst

Alles over je verbruik

Op deze pagina vind je alle informatie over het je verbruik. Waar hangt je verbruik vanaf? En hoe kan je besparen op je verbruik.

Tekst

Waar hangt jouw warmteverbruik vanaf?

Opa Joop is een van onze klanten. Hij krijgt vragen vanuit de buurt die hij graag beantwoord wil hebben. Daarom spreekt hij af met experts van Ennatuurlijk. Je warmteverbruik hangt van verschillende zaken af. Opa Joop en onze expert Wouter bespreken dit. Ook geeft Wouter opa nog een aantal bespaartips zodat hij zijn verbruik kan verminderen. Bekijk de video of klik hier voor meer bespaartips. 

Tekst

Bespaar op jouw warmtegebruik 

Door slim met de verwarming en het gebruik van warm water in jouw huis om te gaan kun je veel warmte besparen. Dit is beter voor het milieu maar ook goed voor jouw eigen portemonnee. Daarnaast geven ze direct een hoger wooncomfort.

Door jouw gedrag aan te passen en kleine aanpassingen aan jouw huis te doen kun je al tot 160 euro per jaar besparen op de warmterekening. Kleine aanpassingen aan jouw huis, die je makkelijk zelf kunt doen, leveren vaak al een besparing op. Door bijvoorbeeld je verwarming een uurtje eerder op de nachtstand te zetten of slim te isoleren met radiatorfolie. Deze en nog meer bespaartips vind je in deze animatie. 

Linker kolom

9 makkelijke bespaartips

We hebben 9 makkelijke bespaartips voor je op een rijtje gezet.

Download de brochure hier

Rechter kolom
Tekst

Hoe geef je de meterstanden door?

Mientje vraagt aan Opa Joop hoe ze haar meterstanden door kan geven. Opa Joop vraagt expert Willem om langs te komen. Hij vertelt hoe Mientje haar meterstanden door kan geven en hoe vaak ze dat het beste kan doen. Bekijk de video en geef hier je meterstanden door. 

 

 

Dionne

Heb je nog vragen?

Dionne of een van onze andere collega's helpen je graag.
Neem contact op met onze klantenservice.