Tilburg

Tekst

Ons warmtenet (ook bekend als stadsverwarming) in Tilburg is onderdeel van het grootste warmtenet van Ennatuurlijk: warmtenet Midden- en West-Brabant. Op dit warmtenet zijn in totaal 46.000 woningen en 375 bedrijven in Breda, Tilburg, Oosterhout, Geertruidenberg, Drimmelen en Made aangesloten. In totaal leveren we via dit warmtenet zo’n 2.700.000 GJ warmte per jaar.

Media
Tekst

Waar komt de warmte in Tilburg vandaan?

Wij geven u graag inzicht in de duurzaamheid van onze warmtenetten. Op het warmte-etiket kunt u in één oogopslag zien welke warmtebronnen Ennatuurlijk gebruikt en hoe duurzaam het betreffende warmtenet in 2019 was. Het warmtenet in Tilburg wordt op dit moment voor 83% gevoed door de RWE-centrale (ook bekend als de Amercentrale). Bij de productie van elektriciteit komt veel warmte vrij. Een deel van die warmte wordt afgetapt en door ons ingezet voor het verwarmen van woningen en bedrijven.

Lees meer over warmtenet Midden- en West-Brabant

Download het warmte-etiket 2019

Media
Tekst

De toekomst van het warmtenet in Tilburg

Warmtenet Midden- en West-Brabant ontvangt nog steeds het leeuwendeel van de warmte uit de centrale van RWE, die zowel stroom als warmte opwekt. We werken er hard aan om de warmte steeds duurzamer te maken. Klik op de link om te lezen hoe ver we daar nu mee zijn en wat de toekomst plannen zijn.

Lees verder

Vragen of contact

Heeft u vragen over warmte, uw aansluiting of andere zaken. Dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice . Bent u een zakelijke klant of heeft u interesse in een aansluiting op ons warmtenet? Neem dan contact op met onze zakelijke klantenservice. Zij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 17.00 uur via 085-2734559 of zakelijke-klantenservice@ennatuurlijk.nl.