Over de functie

Ben jij de topper die klantcontact het allerleukste vindt? Vind jij het uitdagend om aan de slag te gaan in een functie die veel eigen verantwoordelijkheid heeft? Werk je graag in een omgeving waarin geen dag hetzelfde is? Ben je niet bang om kansen te pakken en wil jij graag je eigen dag indelen?
 
Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Allround medewerker Klantenservice ga je aan de slag in een veelzijdige functie waar je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt. We werken namelijk niet met standaard belscripts en je mag op je eigen manier de klant tevredenstellen. Daarnaast ben je de ene dag bezig met het beantwoorden van klantvragen via de telefoon, de andere dag ben je bezig met het beantwoorden van klantvragen via de e-mail, chat of WhatsApp. Ook zoeken we zo nu en dan de klant op bij zogenaamde ‘loket op locaties’. In deze functie kan je parttime of fulltime aan de slag waarbij de werktijden flexibel zijn in te delen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld in de ochtend te werken van 9:00-14:00 uur of je werkt alleen in de middaguren.

Kantoor Yalou

Wat we vragen

 • Je beschikt over een hbo- denk en werkniveau;
 • Je vindt het leuk om aan de slag te gaan in een functie die veel eigen verantwoordelijkheid heeft;
 • Je werkt graag in een omgeving waar geen dag hetzelfde is;
 • Je bent niet bang om kansen te pakken 

Wat we bieden

 • Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken, zoals een NS Business Card, iPhone, een laptop en de mogelijkheid om thuis te werken zijn bij ons prima geregeld;
 • Omdat we Hybride werken bepaal jij zelf wanneer en waar je werkt. We zien je graag op kantoor, maar natuurlijk kan je ook thuiswerken. Wij faciliteren een mooie en ergonomisch verantwoorde Thuiswerkplek;
 • De functie is ingeschaald in salarisschaal 2 van ons functiehuis en kent een salarisrange van €2.628 tot €3.854 bruto fulltime per maand;
 • Je ontvangt een bonusregeling van maximaal 10% van het jaarsalaris;
 • We kennen per jaar 31,5 vakantiedagen (bij fulltime werken) toe;
 • Een uitstekende pensioenvoorziening, via ABP;
 • Om je fit te houden mag je voor, tijdens, of na een dag hard werken gratis sporten bij Eindhoven Gym! Een hippe gym bij ons beneden in het pand in Eindhoven. Mocht dit niet bij jou om de hoek zijn, mag je in plaats hiervan de factuur van je eigen gym fiscaal vriendelijk laten verrekenen.

Daarnaast geven we je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien!

Je ontwikkeling

Jouw ontwikkeling

De wereld verandert voortdurend, wat betekent dat er steeds nieuwe uitdagingen en kansen zijn. Je groeipad staat niet vast, maar werk zelf actief aan je ontwikkeling en loopbaan en neem je eigen verantwoordelijkheid en regie. Dit kan je doen door individuele studies en trainingen te volgen, gebruik te maken van het online leerplatform ENN-Vooruit! voor het volgen van online trainingen en cursussen en/of door deel te nemen aan workshops, trainingen of inspiratiesessies die zeer regelmatig worden georganiseerd.

Sollicitatieproces

Mail

Je verstuurt je cv en motivatiebrief. Als wij een match zien nodigen we je uit

Eerste gesprek

Kennismakingsgesprek om te kijken of het van beide kanten klikt

assesment

Tweede gesprek met eventueel een casus en/of assessment

contractvoorstel

We doen je een contractvoorstel. Bij het tekenen van het contract vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag

welkom

Een warm welkom bij Ennatuurlijk! We zorgen voor een goede en fijne inwerkperiode zodat je lekker aan de slag kunt.

Je werkdag

Binnen Ennatuurlijk is geen dag hetzelfde. Dit zou er een kunnen zijn.

8:30 - 10:15Inkomende telefoontjes beantwoorden
10:15 - 10:30Coaching

Vier van ‘jouw’ klanten hebben een klanttevredenheidsonderzoek ingevuld. Je hebt drie tienen en een twee gekregen. Goed bezig! Samen met je coach luister je de gesprekken terug waarvoor je een tien hebt gekregen. Wat ging er allemaal goed? En wat zou je kunnen toepassen in het gesprek waarvoor je een twee hebt gekregen? Samen met je coach heb je goede inzichten opgedaan. Je bent weer vol energie om terug de lijn in te gaan.

10:30 - 12:30Inkomende telefoontjes beantwoorden
12:30 - 13:00Lunch
13:00 - 15:00WhatsApp- en chatberichten beantwoorden
15:00 - 16:00 Wekelijks teamoverleg

Tijdens het wekelijks teamoverleg hoor je dat er twee nieuwe collega’s starten. Teammanager Jeroen vertelt dat er volgende week twee nieuwe collega’s beginnen en vraagt wie wil helpen met het inwerken. Jij steekt je hand op, want als relatief nieuwe collega weet je precies wat een nieuwe collega nodig heeft. Een collega merkt op dat er verkeerde informatie naar klanten is gestuurd in een mailing. Meer collega’s herkennen dit en ook jij hebt verbetertips.

16:00 - 17:00WhatsApp- en chatberichten beantwoorden

Je werkzaamheden

Klik op het diagram voor een weergave van je werkzaamheden