Ben jij de topper die klantcontact het allerleukste vindt? Vind jij het uitdagend om aan de slag te gaan in een functie die veel eigen verantwoordelijkheid heeft? Werk je graag in een omgeving waarin geen dag hetzelfde is? Ben je niet bang om kansen te pakken en wil jij graag je eigen dag indelen?

Dan zijn we op zoek naar jou!
Als Allround medewerker Klantenservice ga je aan de slag in een veelzijdige functie waar je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt. We werken namelijk niet met standaard belscripts en je mag op je eigen manier de klant tevredenstellen. Daarnaast ben je de ene dag bezig met het beantwoorden van klantvragen via de telefoon, de andere dag ben je bezig met het beantwoorden van klantvragen via de e-mail, chat of WhatsApp. Ook zoeken we zo nu en dan de klant op bij zogenaamde ‘loket op locaties’. In deze functie kan je parttime of fulltime aan de slag waarbij de werktijden flexibel zijn in te delen. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld in de ochtend te werken van 9:00-14:00 uur of je werkt alleen in de middaguren.

Jouw werkdag
Binnen Ennatuurlijk zijn maar weinig dagen hetzelfde. Dit zou er één kunnen zijn.

Op maandagochtend om 08:30 uur start jij je dag op ons gloednieuwe kantoor (met dakterras!) op Strijp. Je zoekt een fijne werkplek uit tussen jouw collega’s van de Klantenservice. Het dagrapport van de werkverdeler valt in je mailbox en je analyseert meteen alle getallen: de klanttevredenheid is nét iets boven de week ervoor, de werkvoorraad voor deze week biedt perspectief voor aanvullende projecten. In SalesForce zie je dat er meer telefoontjes over facturen waren en een aantal thema’s er boven uit stijgen. Zo, die gaan direct op de agenda van het wekelijks overleg voor zo meteen. Nu eerst even de eerste klanten helpen die bellen. Alles netjes loggen in het systeem, zodat je collega’s deze klanten een volgende keer ook weer goed kunnen helpen.

Net voor het overleg komt er nog een telefoontje binnen van een klant waar jij de vraag niet direct van af kunt handelen. In plaats van door te verwijzen naar je collega, geef je aan dat je de klant later die dag zult terugbellen. Je gaat zelf op onderzoek naar het juiste antwoord en komt hierbij in contact met verschillende afdelingen binnen Ennatuurlijk. Nadat je de klant geïnformeerd hebt over het resultaat van je zoektocht ontvang je een uur later een ingevuld KTO. De klant heeft je inzet beoordeeld met een 10! Weer een fan erbij!

Na een gezellige lunch in onze zo veel mogelijk biologische kantine, ga je aan de slag met de e-mails in de inbox. Het lijkt wel alsof er meer e-mails in de inbox staan dan normaal. Je pakt je verantwoordelijkheid en maakt het meteen bespreekbaar met je directe collega’s. Samen kijken jullie hoe je de e-mails het beste kunt verdelen, zodat alle e-mails toch nog op tijd beantwoord worden. Ook zie je er een mailtje van een klant tussen staan die je bedankt voor het bloemetje wat je eerder hebt verstuurd, punten gescoord dus!

Nadat de e-mail inbox weer opgeschoond is, beantwoord je nog een paar vragen via WhatsApp. Want ook dat is een van onze services die we bieden. Aan het einde van dag check je nog snel waar je morgenochtend moet zijn. Je hebt je namelijk ingeschreven voor een maandelijkse workshop. Dit keer een workshop ‘Onweerstaanbaar overtuigen’. Daarmee ga je je collega’s later deze week zeker overtuigen!

Ennatuurlijk

Aangenaam! Wij zijn Ennatuurlijk. Doorpakkers in lokale energie. Een club van bijna 200 gedreven professionals die de energietransitie willen versnellen door onze warmtenetten en koude oplossingen continu te verduurzamen. En door onze -potentiële- klanten fan te willen maken van onze producten en diensten.

We zijn een organisatie die stappen wil maken, die wil leren, zich blijft ontwikkelen en die vol bruisend enthousiasme zit. We hebben altijd plannen, zien overal wat we beter kunnen en moeten doen. We zijn opportunisten met een missie.

Je komt bij Ennatuurlijk in een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

Jij krijgt

Veel!

  • Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken, zoals een NS Business Card, iPhone, een laptop en de mogelijkheid om thuis te werken zijn bij ons prima geregeld;
  • Omdat we Hybride werken bepaal jij zelf wanneer en waar je werkt. We zien je graag op kantoor, maar natuurlijk kan je ook thuiswerken. Wij faciliteren een mooie en ergonomisch verantwoorde Thuiswerkplek;
  • De functie is ingeschaald in salarisschaal 2 van ons functiehuis en kent een salarisrange van €2.430 tot €3.564 bruto fulltime per maand;
  • Je ontvangt een bonusregeling van maximaal 10% van het jaarsalaris;
  • We kennen per jaar 31,5 vakantiedagen (bij fulltime werken) toe;
  • Een uitstekende pensioenvoorziening, via ABP;
  • Om je fit te houden mag je voor, tijdens, of na een dag hard werken gratis sporten bij Eindhovengym! Een hippe gym bij ons beneden in het pand in Eindhoven. Mocht dit niet bij jou om de hoek zijn, mag je in plaats hiervan de factuur van je eigen gym fiscaal vriendelijk laten verrekenen.

Daarnaast geven we je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien!

Hoe leren we elkaar kennen?
Bij Ennatuurlijk gaat het er niet alleen om dat wij jou leren kennen. We vinden het ook belangrijk dat jij ons goed kent. Daarom vinden er in het sollicitatieproces meerdere gesprekken plaats. Ook een rondleiding, een assessment en een praktijkgerichte casus kunnen deel uitmaken van het proces. Bij indiensttreding vragen we je om een VOG te overleggen. Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij Ennatuurlijk? Ga naar www.Ennatuurlijk.nl/werkenbij voor onder andere testimonials van je toekomstige collega’s!

Direct vragen stellen en solliciteren

  • Solliciteer direct via de button ‘solliciteren’ op onze website
  • Heb je vragen over het sollicitatieproces? Stuur dan een WhatsApp of bel naar Lisa van Oosterhout (HR Officer) op 06-25 55 40 85.
  • Je kunt ook contact opnemen met Jeroen van Helden (Manager Klantenservice & Incasso) als je inhoudelijke vragen hebt over de functie, via 06- 21 12 55 86.

Als je reageert, doen wij dat ook en wel binnen twee weken. Behalve als het om acquisitie gaat, want daarin zijn we niet geïnteresseerd.

We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk na vier weken nadat de vacature gesloten is.

Op jouw lijf geschreven?

Stuur ons je cv en motivatie

Solliciteer