Over de functie

Als HSE Adviseur bij Ennatuurlijk ben je verantwoordelijk voor het waarborgen van de veiligheid en gezondheid op projecten en huidige netten/installaties in heel Nederland. Je hebt hierbij niet alleen te maken met nieuwe projectlocaties, maar je bezoekt ook regelmatig bestaande locaties om de veiligheid te waarborgen. 
Je wordt het aanspreekpunt voor collega's op het gebied van Health, Safety & Environment, waarbij de focus ligt op veiligheids- en gezondheidskwesties, zoals de aanwezigheid van gevaarlijke stoffen. In deze nieuwe functie, die je voor een groot deel zelf vorm mag geven, ligt de nadruk op het ondersteunen en instrueren van bijvoorbeeld Projectleiders en Engineers. Je zorgt ervoor dat zij op de hoogte zijn van alle relevante veiligheidsnormen en -procedures. Daarbij houd je toezicht op de naleving ervan en voer je risico- en incidentanalyses uit. Ook geef je toolboxen over specifieke onderwerpen, zoals werken op hoogte, asbest of het werken in verontreinigde bodem. Naast je werk op locatie ondersteun je de Crisis & HSE Manager bij het opstellen van rapportages en bij het behandelen en verwerken van IRS-meldingen. Tevens vervang je de manager bij afwezigheid. Ook werk je samen met verschillende opdrachtgevers en de warmtebranche aan de 'Governance Code SVWAW' met als doel de warmtebranche de komende jaren veiliger te maken. Je komt te werken in team HSE, dat momenteel bestaat uit een Crisis & HSE Manager en een verantwoordelijke voor de installaties. Dit team zal worden uitgebreid met nieuwe functies, waarvan jij er een zult bekleden.

Kantoor Yalou

Wat we vragen

 • Hbo werk- en denkniveau
 • Minimaal 1 jaar relevante werkervaring
 • Communicatief vaardig en sterk in het kunnen overbrengen
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal, zowel in woord als geschrift
 • Stevig in je schoenen kunnen staan

Wat we bieden

 • Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken, zoals een NS Business Card, iPhone, een laptop en de mogelijkheid om thuis te werken is prima geregeld;
 • De functie is ingeschaald in salarisschaal 5 van ons functiehuis en een kent een salarisrange van € 3.869 tot € 5.674,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband
 • 31,5 vakantiedagen (bij fulltime dienstverband);
 • Een uitstekende pensioenvoorziening, via ABP;
 • Om je fit te houden mag je voor, tijdens, of na een dag hard werken gratis sporten bij Eindhovengym! Een hippe gym bij ons beneden in het pand in Eindhoven. Mocht dit niet bij jou om de hoek zijn, mag je in plaats hiervan de factuur van je eigen gym fiscaal vriendelijk laten verrekenen.
Je ontwikkeling

Jouw ontwikkeling

De wereld verandert voortdurend, wat betekent dat er steeds nieuwe uitdagingen en kansen zijn. Je groeipad staat niet vast, maar werk zelf actief aan je ontwikkeling en loopbaan en neem je eigen verantwoordelijkheid en regie. Dit kan je doen door individuele studies en trainingen te volgen, gebruik te maken van het online leerplatform ENN-Vooruit! voor het volgen van online trainingen en cursussen en/of door deel te nemen aan workshops, trainingen of inspiratiesessies die zeer regelmatig worden georganiseerd.

Sollicitatieproces

Mail

Je verstuurt je cv en motivatiebrief. Als wij een match zien nodigen we je uit

Eerste gesprek

Kennismakingsgesprek om te kijken of het van beide kanten klikt

assesment

Tweede gesprek met eventueel een casus en/of assessment

contractvoorstel

We doen je een contractvoorstel. Bij het tekenen van het contract vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag

welkom

Een warm welkom bij Ennatuurlijk! We zorgen voor een goede en fijne inwerkperiode zodat je lekker aan de slag kunt.

Je werkdag

Binnen Ennatuurlijk is geen dag hetzelfde. Dit zou er een kunnen zijn.

8:30 - 9:00Mail bijwerken
9:00 - 11:00Projectlocatie bezoeken
11:00 - 12:00Reistijd
12:00 - 13:00Lunch

Op het hoofdkantoor in Eindhoven bestel je in de ochtend je lunch die klaarstaat in de ruime en gezellige kantine. Je luncht samen met collega's daar, of kiest voor een plekje op het dakterras of gaat lekker wandelen op het hippe Strijp S.

13:00 - 14:00Teamoverleg
14:00 - 15:00Nieuw veiligheidssysteem implementeren
15:00 - 16:00Toolbox voorbereiden
16:00 - 17:00Bijwerken e-mail en voorbereiding voor morgen

Je werkzaamheden

Klik op het diagram voor een weergave van je werkzaamheden