Wil jij als Beheerder samen met ons Nederland verduurzamen? Krijg jij er energie van om proces technisch bezig te zijn met installaties en daarnaast het aansturen van verschillende aannemers en onderhoudswerkzaamheden? Ben je organisatorisch, technisch en communicatief sterk? Heb je een afgeronde Mbo-opleiding met meerdere jaren werkervaring?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Ennatuurlijk
Aangenaam! Wij zijn Ennatuurlijk. Doorpakkers in lokale energie. Een club van bijna 275 gedreven professionals die de energietransitie willen versnellen door onze warmtenetten en koude oplossingen continu te verduurzamen. En door onze -potentiële- klanten fan te willen maken van onze producten en diensten.

We zijn een organisatie die stappen wil maken, die wil leren, zich blijft ontwikkelen en die vol bruisend enthousiasme zit. We hebben altijd plannen en zien wat we beter kunnen en moeten doen. We zijn doorpakkers met een missie.

Je komt bij Ennatuurlijk in een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

Jouw verantwoordelijkheid

Voor de regio Midden en Noord Nederland (met name omgeving Hilversum) zijn we op zoek naar een
Beheerder. In de rol van Beheerder ben je verantwoordelijk dat je regio voorzien is van de juiste warmte in huis. Je bent werkzaam binnen een klein team, dat een mooie mix heeft van leeftijd, kennis en ervaring, voor het technisch beheer en de bedrijfsvoering van diverse opwek- en distributie installaties. Als beheerder is je belangrijkste verantwoordelijkheid de beschikbaarheid, optimalisatie hiervan, en het aansturen van onderhoud.

Om dit te bereiken:

 • Bewaak je dagelijks het technisch functioneren van de assets c.q. monitor je de asset performances
  met behulp van aanwezige systemen;
 • Draag je zorg voor een correcte afwikkeling van storingen en problemen in jouw regio aangaande alle
  assets en klanten;
 • Geef je toezicht aan de uitvoering van storings- en onderhoudsprocessen door de aannemer;
 • Stel je onderhoudsplannen op met behulp van het onderhoudsmanagement systeem en houdt je deze plannen ook up to date;
 • Treed je op als projectleider voor optimalisatieprojecten;
 • Zorg je voor het up to date houden van de technische administratie;
 • Zorg je voor onderzoek en verslaglegging van storingen;
 • Geef je input aan onderhouds- en investeringsvoorstellen en budgetten;
 • Doe je optimalisatievoorstellen inzake de bedrijfsvoering.

Jij krijgt:

Veel!

 • Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken, zoals een NS Business Card, iPhone en een laptop, zijn bij ons prima geregeld;
 • Je standplaats is thuis, dus werken vanuit huis is mogelijk. In de rol van beheerder ben je ook regelmatig te vinden op de locaties. Het team komt regelmatig samen is Oost Nederland (tussen Apeldoorn en Enschede) en het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven;
 • Je ontvangt een bonusregeling van maximaal 10% van het jaarsalaris;
 • We kennen per jaar 31,5 vakantiedagen (bij fulltime werken) toe;
 • Een uitstekende pensioenvoorziening, via ABP;
 • Om je fit te houden mag je voor, tijdens, of na een dag hard werken gratis sporten bij Eindhovengym! Een hippe gym bij ons beneden in het pand in Eindhoven. Mocht dit niet bij jou om de hoek zijn, mag je in plaats hiervan de factuur van je eigen gym fiscaal vriendelijk laten verrekenen.

  Daarnaast geven we je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien!

Hoe leren we elkaar kennen?

Bij Ennatuurlijk gaat het er niet alleen om dat wij jou leren kennen. We vinden het ook belangrijk dat jij ons goed kent. Daarom vinden er in het sollicitatieproces meerdere gesprekken plaats op onze locatie in Eindhoven. Ook een rondleiding en een praktijkgerichte casus kunnen deel uitmaken van het proces. Ben je nieuwsgierig geworden naar het werken bij Ennatuurlijk? Bekijk onder andere testimonials van je toekomstige collega’s!

Direct vragen stellen en solliciteren?  

 • Solliciteer direct via de sollicitatiebutton!
 • Heb je vragen over het sollicitatieproces? Stuur dan een WhatsApp of bel naar Anne Mijnhart (HR-Adviseur) op 06 27 16 51 59.
 • Vragen over de functie? Bel Bas Gerritsen (Teammanager Beheer Noord) op 06 15 17 59 51.
 • Als je reageert, doen wij dat ook en wel binnen twee weken!

We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk binnen vier weken nadat de vacature gesloten is. Een VOG aanvraag is onderdeel van de procedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Op jouw lijf geschreven?

Stuur ons je cv en motivatie

Solliciteer