Over de functie

Wil jij als Beheerder samen met ons Nederland verduurzamen? 

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Voor de regio Midden en Noord Nederland (met name omgeving Hilversum) zijn we op zoek naar een
Beheerder. In de rol van Beheerder ben je er verantwoordelijk voor dat je regio voorzien is van de juiste warmte in huis. Je bent werkzaam binnen een klein team. Als beheerder is je belangrijkste verantwoordelijkheid de beschikbaarheid, optimalisatie hiervan en het aansturen van onderhoud.

Zo bewaak je onder andere dagelijks het technisch functioneren van de assets c.q. monitor je de asset performances met behulp van aanwezige systemen en draag je zorg voor een correcte afwikkeling van storingen en problemen in jouw regio aangaande alle assets en klanten. 

Kantoor Yalou

Wat we vragen

 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding met meerdere jaren werkervaring;
 • Je bent organisatorisch, technisch en communicatief sterk;
 • Je krijgt er energie van om procestechnisch bezig te zijn met installaties en het aansturen van aannemers en onderhoudswerkzaamheden.

 

 

Wat we bieden

 • Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken, zoals een NS Business Card, iPhone en een laptop, zijn bij ons prima geregeld;
 • Je standplaats is thuis, dus werken vanuit huis is mogelijk. In de rol van beheerder ben je ook regelmatig te vinden op de locaties. Het team komt regelmatig samen is Oost Nederland (tussen Apeldoorn en Enschede) en het hoofdkantoor is gevestigd in Eindhoven;
 • Je ontvangt een bonusregeling van maximaal 10% van het jaarsalaris;
 • We kennen per jaar 31,5 vakantiedagen (bij fulltime werken) toe;
 • Een uitstekende pensioenvoorziening, via ABP;
 • Om je fit te houden mag je voor, tijdens, of na een dag hard werken gratis sporten bij Eindhoven Gym! Een hippe gym bij ons beneden in het pand in Eindhoven. Mocht dit niet bij jou om de hoek zijn, mag je in plaats hiervan de factuur van je eigen gym fiscaal vriendelijk laten verrekenen.

  Daarnaast geven we je alle vertrouwen en mogelijkheden om je te ontwikkelen. Een prachtige kans in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is en waar je met ons mee mag bouwen en groeien!

 

Je ontwikkeling

Jouw ontwikkeling

De wereld verandert voortdurend, wat betekent dat er steeds nieuwe uitdagingen en kansen zijn. Je groeipad staat niet vast, maar werk zelf actief aan je ontwikkeling en loopbaan en neem je eigen verantwoordelijkheid en regie. Dit kan je doen door individuele studies en trainingen te volgen, gebruik te maken van het online leerplatform ENN-Vooruit! voor het volgen van online trainingen en cursussen en/of door deel te nemen aan workshops, trainingen of inspiratiesessies die zeer regelmatig worden georganiseerd.

Sollicitatieproces

Mail

Je verstuurt je cv en motivatiebrief. Als wij een match zien nodigen we je uit

Eerste gesprek

Kennismakingsgesprek om te kijken of het van beide kanten klikt

assesment

Tweede gesprek met eventueel een casus en/of assessment

contractvoorstel

We doen je een contractvoorstel. Bij het tekenen van het contract vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag

welkom

Een warm welkom bij Ennatuurlijk! We zorgen voor een goede en fijne inwerkperiode zodat je lekker aan de slag kunt.