Bij Ennatuurlijk zoeken we een HSE specialist die samen met ons Nederland wil verduurzamen! Ben je een voorvechter van veiligheid, communicatief sterk in alle lagen van de organisatie en beschik je over een gezonde dosis overtuigingskracht? Krijg jij energie van het opstellen, uitwerken én uitdragen van beleid? Kun je vooruit kijken en zo in te spelen op de ontwikkelingen op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu én kwaliteit?

Mooi, dan zijn we namelijk op zoek naar jou!

Aangenaam! Wij zijn Ennatuurlijk. Doorpakkers in lokale energie. Een club van zo'n 275 gedreven professionals die de energietransitie willen versnellen. Door onze warmtenetten en koude oplossingen continu te verduurzamen en nieuwe netten aan te leggen zorgen we er samen voor dat iedereen in Nederland snel toegang krijgt tot duurzame energie.

Wij zijn een organisatie die durft te dromen én durft te doen. Die stappen wil maken, die wil leren, zich blijft ontwikkelen en die vol bruisend enthousiasme zit. We hebben altijd plannen en zien wat we beter kunnen en moeten doen. We zijn doorpakkers met een missie.

Je komt bij Ennatuurlijk in een kleine grote organisatie; klein genoeg voor gezelligheid, korte lijnen, de mogelijkheid voor jou om daadwerkelijk het verschil te kunnen maken en iedereen te kennen; groot genoeg om een belangrijke speler te zijn in de markt en volop aandacht te besteden aan innovatie en je persoonlijke ontwikkeling.

 

JOUW ROL BIJ ENNATUURLIJK

Team HSE valt onder de stafafdeling Talent, Organisatie & Veiligheid en samen met de installatieverantwoordelijke en twee operationele collega’s ben je verantwoordelijk voor het vormgeven, beheren en uitdragen van het crisis- en HSE beleid, voortkomend uit de strategie van Ennatuurlijk en passend bij de verplichtingen, eisen, wet- en regelgeving. Dat betekent dat je naast het beleid opstelt, ook het opgestelde beleid goed kunt vertalen en verbinding weet te maken binnen alle lagen van de organisatie, van de sleuf tot aan de directie. Je kan vooruitkijken en ziet welke stappen nodig zijn om veiligheid en kwaliteit naar een hoger niveau te tillen en dit ook te vertalen in beleidsdocumenten.

Dit vind je leuk om te doen

 • Opstellen, onderhouden en verbeteren van het integrale crisis- en HSE-managementsysteem;
 • Samenwerken en afstemmen met in- en externe partners over verschillende veiligheidsaspecten;
 • Vaststellen van opleidingsprogramma’s;
 • Ondersteunen bij het afhandelen van incident en ongeval meldingen;
 • Inzetten van nieuwe trajecten om veiligheid en kwaliteit naar een hoger niveau te tillen;
 • Op de hoogte blijven van alle relevante wet- en regelgeving binnen jouw vakgebied.
   

   

JOUW TALENTEN EN KENNIS

Bij voorkeur beschik je over een HBO/WO-opleiding in de richting van Integrale veiligheidskunde, of een technische opleiding aangevuld met veiligheidsopleidingen zoals MVK/HVK én wat jaren ervaring. Wat we nóg belangrijker vinden is het hebben van een ontzettend brede scope op het gebied van veiligheid, gezondheid, milieu en kwaliteit.

Heb je kennis van risico’s met betrekking tot vervuilde grond, grondwater (CROW400), asbest, veiligheidsvoorschrift warmte (VeWa) en/of NEN3140/NEN3840? Mooi meegenomen!

Je beschikt over competenties als analytisch vermogen, anticiperen, organisatiesensitiviteit, leiderschap, oordeelsvorming en visie.
 

WAT JE GEEFT KRIJG JE TERUG

Met duurzame relaties kun je samen bouwen aan een duurzame toekomst. Wij geven je daarom graag wat je verdient.

 • Arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken, zoals een NS Business Card, iPhone en een laptop, zijn bij ons prima geregeld;
 • De functie is ingeschaald in salarisschaal 6 van ons functiehuis en kent een salarisrange van € 4.485 tot € 6.578 bruto fulltime per maand. Het is mogelijk om door te groeien naar een senior rol, salarisschaal 7, tot maximaal € 7.568 bruto fulltime per maand;
 • Omdat we hybride werken bepaal jij zelf wanneer en waar je werkt. We zien je graag op kantoor, maar natuurlijk kan je ook thuiswerken. Wij faciliteren een mooie en ergonomisch verantwoorde thuiswerkplek;
  Je ontvangt een bonusregeling van maximaal 10% van het jaarsalaris;
 • 31,5 vakantiedagen (bij fulltime werken);
 • Een uitstekende pensioenvoorziening, via ABP;
 • Gratis toegang tijdens of na een dag hard werken bij Eindhoven Gym beneden in ons pand. Zo blijf je lekker fit! Mocht dit niet bij jou om de hoek zijn, dan mag je de factuur van je eigen gym fiscaal vriendelijk laten verrekenen.

Vragen?

Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem contact op met Michiel van ‘t Hoff (recruiter) via 06 111 923 27. Met vragen over de functie kan je terecht bij Roel Coenen (installatieverantwoordelijke) via 06 110 129 32

We respecteren je privacy, daarom verwijderen we jouw sollicitatie uiterlijk binnen vier weken nadat de vacature gesloten is. Een VOG aanvraag is onderdeel van de procedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Op jouw lijf geschreven?

Stuur ons je cv en motivatie

Solliciteer