Over de functie

Wil jij samen met ons werken aan het verder verduurzamen van Nederland? Krijg je het warm van het van kop tot staart uitdenken en managen van digitale projecten en van het realiseren van innovatieve mogelijkheden en toepassingen? Heb je jouw Hbo-opleiding afgerond en minstens 5 jaar ervaring als projectmanager in het digitale domein?

Dan zijn we op zoek naar jou!

Als Projectmanager Digital bij Ennatuurlijk ben jij de kapitein van het schip, leidend in projecten die recht uit onze bedrijfsstrategie komen. Jij stelt een team samen en zorgt voor een strakke planning en budgettering, helemaal passend binnen het strategische plaatje van Ennatuurlijk. Je leidt jouw projectteam door alle projectfasen, van planning tot uitvoering. Uiteraard houd je iedereen op de hoogte, motiveer je je team en schrijf je vlotte projectvoorstellen. Daarnaast denk je ook inhoudelijk mee over oplossingen en maakt deze samen met je team mogelijk. Een echte allrounder dus!

Je bent onderdeel van het business support team binnen de afdeling Digital, bestaande uit digital business partners, projectmanagers en product owners. Daarnaast bestaat de afdeling uit delivery teams, gericht op platform ontwikkelingen binnen verschillende kennisdomeinen, data analytics, het realiseren van systeemintegraties en infrastructurele en operationele ondersteuning.

Binnen onze business units en haar afdelingen werken we, samen met diverse implementatiepartners, aan uiteenlopende projecten. Bijvoorbeeld: het ondersteunen en realiseren van technische werkprocessen, systeemintegraties in ons applicatielandschap, het optimaliseren van processen voor klantenservice en het ondersteunen van onze commerciële activiteiten. Met alle projecten draag je bovendien bij aan het verder verduurzamen van Nederland!

Wat we vragen

 • Je hebt een adviserende rol binnen de organisatie ten aanzien van digitale oplossingen. Je helpt met de marktverkenning en selectie van juiste producten en/of partners om invulling te geven aan de behoefte.
 • Je bent het aanspreekpunt voor de organisatie ten aanzien van je eigen projecten en weet deze op natuurlijke wijze toe te lichten, te presenteren of uit te leggen aan relevante doelgroepen.
 • Je bent sterk in het vertalen van projectdoelen naar scenario’s, planningen, scope en budgetten. Daarnaast weet je gedurende de gehele looptijd van een project de organisatie juist te informeren over de voortgang van je project en eventueel te nemen maatregelen.
 • Je behoudt te allen tijde overzicht en regie over het gehele project en begeleid jouw projectteam door de verschillende projectfasen heen. Ook wanneer je aan meerdere projecten tegelijk werkt.
 • Je bewaakt dat jouw projecten de juiste kwaliteit en resultaat bieden dat voldoet aan de business behoefte.
 • Je hebt een afgeronde Hbo-opleiding en minstens 5 jaar ervaring als projectmanager in het digitale domein. Je kent je weg in complexe digitale business- en IT-projecten.
 • Je hebt ruime ervaring met verschillende projectmethodieken, zoals Prince2 en Agile.
 • Je bent een initiatiefnemer die draagvlak creëert en mensen motiveert.
 • Je bouwt en onderhoud een goede relatie met interne stakeholders en externe partners.

Wat we bieden

Met duurzame relaties kun je samen bouwen aan een duurzame toekomst. Wij geven je daarom graag wat je verdient.

 • Goede arbeidsvoorwaarden en faciliterende zaken zoals een NS Business Card, een iPhone en een laptop;
 • Omdat we hybride werken bepaal jij zelf wanneer en waar je werkt. We zien je graag op kantoor, maar natuurlijk kan je ook thuiswerken. Wij faciliteren een mooie en ergonomisch verantwoorde thuiswerkplek;
 • De functie is ingeschaald in salarisschaal 6 van ons functiehuis en kent een salarisrange van € 4.485,- tot € 6.578,- bruto fulltime per maand;
 • Je ontvangt een bonusregeling van maximaal 10% van het jaarsalaris;
 • 31,5 vakantiedagen (bij fulltime werken);
 • Een uitstekende pensioenvoorziening, via ABP;
 • Gratis toegang tijdens of na een dag hard werken bij Eindhovengym beneden in ons pand. Zo blijf je lekker fit! Mocht dit niet bij jou om de hoek zijn, dan mag je de factuur van je eigen gym fiscaal vriendelijk laten verrekenen;
Je ontwikkeling

Jouw ontwikkeling

De wereld verandert voortdurend, wat betekent dat er steeds nieuwe uitdagingen en kansen zijn. Je groeipad staat niet vast, maar werk zelf actief aan je ontwikkeling en loopbaan en neem je eigen verantwoordelijkheid en regie. Dit kan je doen door individuele studies en trainingen te volgen, gebruik te maken van het online leerplatform ENN-Vooruit! voor het volgen van online trainingen en cursussen en/of door deel te nemen aan workshops, trainingen of inspiratiesessies die zeer regelmatig worden georganiseerd.

Sollicitatieproces

Mail

Je verstuurt je cv en motivatiebrief. Als wij een match zien nodigen we je uit

Eerste gesprek

Kennismakingsgesprek om te kijken of het van beide kanten klikt

assesment

Tweede gesprek met eventueel een casus en/of assessment

contractvoorstel

We doen je een contractvoorstel. Bij het tekenen van het contract vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag

welkom

Een warm welkom bij Ennatuurlijk! We zorgen voor een goede en fijne inwerkperiode zodat je lekker aan de slag kunt.