Tekst

Naam: Tina  
Leeftijd: 25 
Functie: projectleider 
Werkzaam bij Ennatuurlijk sinds: 2020 

Tekst

Ik heb vroeger veel verschillende ambities gehad maar het liefst wilde ik piloot worden. Toen ik te jong bleek voor de pilotenopleiding ben ik Natuurkunde gaan studeren. Zo ben ik geïnteresseerd geraakt in duurzaamheid en de energiesector. In 2020 begon ik mijn afstudeerstage bij Ennatuurlijk.

Ik ben daar zelf ook klant. In 2021 ging ik verder als trainee en sinds augustus ben ik projectleider. Wanneer er via sales een opdracht binnenkomt, dan is het mijn taak om ervoor te zorgen dat dit gerealiseerd wordt. Mijn werk speelt zich voornamelijk af in de regio Limburg waar we samen met gemeentes, woningcorporaties en partners ons warmtenet uitbreiden. 

In mijn werk wil ik graag het verschil maken en bijdragen aan het verduurzamen van de wereld. Bij Ennatuurlijk doen we dat door een duurzaam alternatief voor energie aan te bieden. Vanaf mijn jeugd ben ik al bezig met de natuur en het behoud daarvan. Zo las ik altijd de TamTam, een tijdschrift van het WNF voor kinderen, en deed ik mee aan een inzamelingsactie voor de orang-oetangs in Borneo. Ik vind het heel waardevol dat ik nu in mijn werk kan bijdragen aan de dingen die ik belangrijk vind als mens.

Tekst

“Ik heb ontdekt dat er meer mogelijk is dan je denkt. Als jij het initiatief neemt, dan zien anderen jou ook als initiatiefnemer. Ze zullen naar je luisteren en je voorbeeld volgen.” 

Tekst

Op de werkvloer bij Ennatuurlijk is iedereen gelijk. Dat heeft me geholpen om uit mijn comfortzone te stappen. Vroeger was ik meer verlegen. Toen durfde ik wel, maar alleen binnen een vertrouwd klimaat. Op een gegeven moment besloot ik om mezelf in het diepe te gooien. Nu vind ik het juist leuk om uit die comfort zone te stappen. Zo heb ik ontdekt dat er meer mogelijk is dan je denkt. Als jij het initiatief neemt, dan zien anderen jou ook als initiatiefnemer. Ze zullen naar je luisteren en je voorbeeld volgen. Laat je vooral niet gek maken door de gedachte dat anderen het beter weten.  

Organiseren is mijn grootste talent. Dat zat er al van jongs af aan in. Samen met mijn nichtje organiseerde ik vroeger ieder weekend campingkampioenschappen en voetbalwedstrijden. Ik kan makkelijk de verbinding leggen tussen mensen en ik weet waar iedereen mee bezig is. Zo koppel ik binnen mijn werk mensen die elkaar verder vooruit kunnen helpen. Het is een leuke uitdaging om de juiste specialisten met elkaar aan tafel te krijgen. Daar ontstaan vaak de mooiste dingen.  

Linker kolom

Als kind was ik al een doorzetter. Daar heb nu nog steeds veel aan. ‘Het kan niet’ bestaat niet in mijn hoofd. Ik krijg er veel energie van om met het hele team aan de slag te gaan en een plan uit te voeren. Zeker wanneer de deadline nadert en alles bij elkaar komt. Als een project geslaagd is en onze klanten kunnen ervan profiteren, dan ben ik blij. 

Rechter kolom
Tekst

Ook werken bij Ennatuurlijk?  

Bekijk onze vacatures 

#durftedromen #durftedoen 

Media