Tekst

"Bij Ennatuurlijk krijg ik veel mogelijkheden om onderzoek te verrichten. De collega’s zijn erg behulpzaam en ik ben naar een seminar geweest over stikstof. De sfeer bij Ennatuurlijk is erg fijn en ik heb het hier ontzettend naar mijn zin!"

Tekst

Op het moment zit ik in het derde jaar van mijn studie HBO-Rechten aan de Juridische Hogeschool Avans-Fontys in ’s-Hertogenbosch. Via mijn opleiding ben ik bij Ennatuurlijk terecht gekomen. Eind augustus ben ik hier aan mijn meeloopstage begonnen. Sjoerd (bedrijfsjurist bij Ennatuurlijk) is mijn stagebegeleider en hij laat mij de dagelijkse werkzaamheden van een bedrijfsjurist zien. Daarnaast zoek ik antwoorden op juridische vraagstukken en help ik verschillende afdelingen. Daardoor ga ik aan de slag met verschillende wet- en regelgeving, zoals de AVG, de Warmtewet en de Wibon.

Voor mijn stage ben ik ook bezig met een onderzoek. Het onderzoek gaat over de stikstofproblematiek. Bij Ennatuurlijk krijg ik veel mogelijkheden om onderzoek te verrichten. De collega’s zijn erg behulpzaam en ik ben naar een seminar geweest over stikstof. De sfeer bij Ennatuurlijk is erg fijn en ik heb het hier ontzettend naar mijn zin! De collega’s zijn aardig en staan open voor vragen. Er hangt een gezellige sfeer. Het is een leerzame stage waarbij verschillende rechtsgebieden aan bod komen. 

Media
Media
Tekst

Meer weten of stagelopen bij Ennatuurlijk?

Ben jij op zoek naar een stageplek en pas jij echt bij Ennatuurlijk? Kijk dan snel op onze stage webpagina voor een (afstudeer)opdracht!

Stagelopen bij Ennatuurlijk