Duurzaamheid en Ennatuurlijk

Tekst

Een duurzamer Nederland. Iedereen praat erover. Maar wie doet er wat aan? Want voor een duurzame toekomst zullen we hard moeten werken. En dat doen wij bij Ennatuurlijk iedere dag. We werken aan een Nederland dat duurzaam wordt verwarmd en verkoeld. Dat doen we door het aanleggen van warmtenetten. Duurzaamheid is dan ook niets voor niets een van onze kernwaardes.

Tekst

De weg naar CO2-neutraal

Ennatuurlijk wil dat in 2040 alle warmtenetten CO2-neutraal zijn. Daarvoor gaat er de komende jaren veel gebeuren. We kiezen voor de duurzaamste warmtebronnen, maken de warmtenetten zo efficiënt en slim mogelijk en helpen woningeigenaren met het toekomstbestendig maken van hun woning. Met als uiteindelijke doel: duurzame warmte voor blije klanten. In de routekaart zie je onze route van nu naar straks. 

Naar de routekaart

Op weg naar co2 neutraal ennatuurlijk

Tekst

Onze netten verduurzamen

Een warmtenet verduurzamen vraagt lef. Alles hangt met elkaar samen, van bron tot gebruiker. Dat maakt het ingewikkeld, maar ook uitdagend voor onze experts. Er zijn enorm veel knoppen om aan te draaien. Zo kunnen we bijvoorbeeld de bronnen verduurzamen, de warmte beter benutten, of warmte opslaan.

Lees hier verder 

Tekst

Warmte-etiketten

Wij geven je graag inzicht in de duurzaamheid van onze warmtenetten. Op het warmte-etiket kan je in één oogopslag zien welke warmtebronnen Ennatuurlijk gebruikt en hoe duurzaam het betreffende warmtenet is. Klanten, woningcorporaties en gemeenten willen weten waar hun warmte vandaan komt. Is het warmte van de industrie of warmte uit de aarde? En wat is de CO2-besparing ten opzichte van verwarmen met een cv-ketel op aardgas? 

Bekijk onze warmte-etiketten

Download ons magazine Doorpakken

Tekst

Wil je meer lezen over onze visie op duurzaamheid en hoe duurzaam ons warmtenetten nu al zijn? Download dan gratis ons magazine Doorpakken.

Download Ons Blad

Media
Magazine Doorpakkers

Wat vind jij van Duurzaamheid en Ennatuurlijk

Wat vind jij van Duurzaamheid en Ennatuurlijk

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster