Tekst

1. Het beste energieconcept

Samen met jouw adviseurs zetten we de beste opties op een rij.

Je zoekt een energieconcept dat duurzaam is, tegen een scherpe prijs en met het minste gedoe. Wij zetten samen met jouw adviseurs de mogelijkheden op een rij. We kijken daarbij onder meer naar de energieprestatie (BENG), naar het geleverde comfort, naar de beste verhouding tussen techniek en ruimtebeslag, naar geluidsproductie en natuurlijk naar de kosten. Ook nemen we de uiteindelijke maandlasten voor de eindgebruiker mee, omdat die meewegen in de koop- of verhuurwaarde van jouw project. Zo kun je heel eenvoudig de voors en tegens tegen elkaar afwegen en kiezen we samen het beste energieconcept voor jouw project.

Tekst

2. Juiste expertise en jarenlange ervaring

Je profiteert van de expertise van een partner met een bewezen staat van dienst.

De koude- en warmtevoorziening vraagt een fikse investering. Dus wil je samenwerken met een partner met kennis van zaken en jarenlange ervaring. Met een betrouwbare partner die zegt wat ‘ie doet en doet wat ‘ie zegt, en waar je de ontwikkeling en uitvoering met een gerust hart aan kunt overlaten. Zo’n partner is Ennatuurlijk. We hebben een omvangrijke expertise en jarenlange ervaring in het (landelijk) exploiteren van warmtenetten en in decentrale opwek. 

Media
Tekst

We leveren warmte en koude aan circa 85.000 consumenten en ruim 1.200 zakelijke klanten door heel Nederland. Daarnaast beschikken we over een groot netwerk van gerenommeerde samenwerkingspartners die samen met ons bij je aan tafel zitten om tot de beste oplossing te komen. Bij Ennatuurlijk is tijdens elke fase van jouw project de juiste expertise betrokken. Daarom zijn we ook tijdens de realisatiefase graag onderdeel van het bouwteam om de uitvoering te coördineren en begeleiden. 

Tekst

3. 30 jaar zonder zorgen

Volledige ontzorging voor minimaal 30 jaar, zonder onverwachte kosten.

Laat je de exploitatie aan ons over, dan zorgen wij dat je collectieve systemen minimaal 30 jaar lang comfort bieden. Dat is twee keer langer dan de gangbare 15 jaar. Na 30 jaar voldoet het systeem aan de eisen van onderhoudsniveau 3 (conform NEN2767). Daarna kan het nog zeker een paar jaar mee. Door onze uitgekiende onderhoudsaanpak voorkomen we onverwachte kosten. Geen gedoe, geen verrassingen. 

 

Tekst

4. Het kleinste ruimtebeslag

Onze systemen vragen de minste m3 in de woning.

De collectieve systemen van Ennatuurlijk vragen de minste ruimte achter de voordeur. We plaatsen een afleverset van 740x580x260mm in de meterkast. Dat is alles. De benodigde compressoren staan in de centrale technische ruimte (wat meteen de geluidsoverlast minimaliseert). En in de woning zijn er ook geen boilers of andere naverwarmingsapparaten nodig. We leveren namelijk 65 oC aan de afleverset, warm genoeg voor kraanwater. Dat scheelt niet alleen ruimte, maar beperkt ook de kans op storingen bij de bewoners thuis. 

 

Media
Tekst

5. Inspraak in tarieven

Met onze Passende Prijs-methodiek heb je inspraak in de energietarieven voor bewoners


De hoogte van de maandelijkse energierekening wordt steeds belangrijker voor bewoners. Dat heeft ook invloed op de huur- en verkoopwaarde van je vastgoed. Daar denken wij graag in mee. Daarom bieden we de mogelijkheid om onderdelen van de vaste kosten voor 15 jaar af te kopen. Dat kan leiden tot wel 20% minder vastrechtkosten voor bewoners. We rekenen graag voor wat dat betekent voor de energiekosten in jouw project. 

Tekst

6. Beste zorg voor de bewoners

Bij alles wat we doen, houden we de belangen van de bewoners voor ogen.

Wij zorgen voor een uitstekende service en ondersteuning van de bewoner. Dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over levering en onderhoud. Ennatuurlijk heeft een gemiddeld klantcontactcijfer van 8,1 over de afgelopen vijf jaar. We hanteren eerlijke tarieven die al jaren onder de maximale ACM-prijs liggen. We bieden 24/7 storingsdienst en garanderen leveringszekerheid conform de Warmtewet. Ook geven we jou en je bewoners inzicht in de energieprestaties.

Media
Tekst

Meer weten over Zicht op zeker?

Download hier ons projectenboek