Stages bij Ennatuurlijk

Tekst

Stages waar je energie van krijgt

Stagelopen of afstuderen bij Ennatuurlijk betekent een stage bij een bedrijf dat zich richt op de toekomst. Daarmee bedoelen we aan de ene kant de toekomst van Nederland, want we dragen bij aan de overstap van ons land op duurzame warmte.

Maar we hebben het ook over jouw toekomst, want bij ons krijgt je (afstudeer)stage volop ruimte, begeleiding en aandacht. Er is ruimte voor tal van onderwerpen. Denk aan de ontwikkeling van een app, de uitwerking van nieuwe marketingproposities of de realisatie van innovatieve technische oplossingen voor warmteopslag. ​Een stage bij Ennatuurlijk is een goede voorbereiding op een plek in het bedrijfsleven én in een maatschappij die overstapt van fossiele naar duurzamere energie.

Wij formuleren graag zo duidelijk mogelijk de uitdaging waarin jij je tanden kunt zetten. Ook is jouw rol binnen ons bedrijf en de begeleiding die je mag verwachten al in kaart gebracht. Zo kun jij je volledig richten op een schitterend resultaat. Of het nu gaat om de ontwikkeling van een app op de IT-afdeling, het uitwerken van nieuwe waardeproposities binnen marketing of het realiseren van innovatieve technische oplossingen voor warmteopslag, je weet dat je van je stage bij ons energie krijgt! En wij ook!

Bekijk hier onze stage-vacatures:

Wat vind jij van Stages bij Ennatuurlijk

Wat vind jij van Stages bij Ennatuurlijk

Bedankt voor het geven van jouw waardering!
Deze staat in de wachtrij om goedgekeurd te worden door een van onze website beheerders.
Na goedkeuring zal deze worden gepubliceerd.

Sluit dit venster