Tekst

5 redenen om aan te sluiten op een warmtenet

Als ondernemer of instantie is ‘een duurzame toekomst voor je bedrijf’ een belangrijk thema. En daarbij hoort natuurlijk ook een verduurzaamd bedrijfspand dat niet meer met aardgas wordt verwarmd. Een aansluiting op het warmtenet is dan een interessante mogelijkheid. Wij geven je 5 redenen om jouw bedrijfspand aan te sluiten op ons warmtenet.

5 redenen om aan te sluiten op het warmtenet

Media
Tekst

5 redenen om te kiezen voor kleinschalige collectieve systemen voor verwarmen en koelen in plaats van individuele

In de bouw bestaat de vuistregel dat een collectieve warmtepomp of een warmte-koudeopslag (WKO) pas aantrekkelijk is bij grote nieuwbouwprojecten. Bij Ennatuurlijk ligt het omslagpunt al bij 50 tot 60 appartementen. We geven je 5 reden om te kiezen voor kleinschalige collectieve oplossingen in jouw nieuwbouwproject.

Bekijk de 5 redenen

Media
Tekst

5 redenen om te kiezen voor een duurzame koude-oplossing

De Nederlandse zomers worden steeds warmer: de gemiddelde zomertemperatuur is sinds 1907 met 2,7 graden toegenomen. Volgens de TOjuli-eis, die sinds 2021 geldt, moeten nieuwbouwwoningen óók tijdens een langdurige hittegolf comfortabel zijn. En dat betekent dat projectontwikkelaars goed moeten nadenken over hoe ze aan deze eisen gaan voldoen. Wij geven je 5 redenen om te kiezen voor een duurzame actieve koude-oplossing.

5 redenen voor een actieve koude-oplossing

Media